Biz Taksim Sütiş Olarak
Kullandığımız peynirleri, doğrudan üretildiği yerlerden temin ediyoruz. Beyaz peynirimizi Ezine’den sadece firmamıza özel üretim yapan, özel bir çiftlikten getiriyoruz. Aynı şekilde tulum peynirimizi Erzincan’dan, eski kaşarımızı Gelibolu’dan bizzat yerinde seçip tadarak size sunuyoruz.
Tüm reçel çeşitlerimiz, Adapazarı’nda faaliyet gösteren Türkiye’nin markalaşmış ilk ev yapımı organik reçellerini üreten firmadan temin edilmekte. Hiçbir katkı maddesi, koruyucu, kıvam arttırıcı kullanılmadan üretilen bu reçellerde şeker bulunmuyor, lezzetini meyvenin kendi tadından alıyor.
Kullandığımız etleri, Artvin ve Susurluk yörelerinde yetişen danalardan elde etmekteyiz.Kesim ve nakliyesi, yüksek kalite ve hijyen standartları doğrultusunda yapılıyor. Etlerin firmamıza ulaştırılmasından itibaren, 5 hafta süreyle dinlenmeye bırakılır. Bu süre zarfında etin lezzeti artar.
Çayımızı, yılın ilk hasatı ile beraber Rize’den özel olarak toplattırtıp, depolarımızda 1 sene boyunca dinlendirdikten sonra servis ediyoruz. Kullandığımız tüm ekmekleri kendimiz üretiyoruz. Ekşi maya kullanılarak hazırlanan ekmeklerin içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmaz. Karışımlar, ekmek ustamız tarafından geleneksel metodlar kullanılarak hazırlanır. 24 saat çalışan ırınımız sayesinde misafirlerimize günün her saati sıcak ve taze ekmek sunuyoruz.